Wie is Twan Hurkmans

Twan Hurkmans is Conversational Specialist bij Greenhouse Group BV en woonachtig in Someren (Noord Brabant). In 2016 heeft hij namens Blue Mango Interactive een Dutch Search Award gewonnen voor Beste PPC campagne. In zijn rol als Conversational Specialist bouwt hij mee aan conversational strategie√ęn en toepassingen.¬†Twan heeft gestudeerd aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg.

Wie is Twan Hurkmans
Twan Hurkmans

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is een SEA strategist?

Als SEA strategist is Twan Hurkmans verantwoordelijk voor het verbeteren en challengen van de SEA strategie voor zowel Blue Mango Interactive als Greenhouse Group BV. Daarnaast kijkt hij ook operationeel mee voor de merken Vodafone en Nederlandse Loterij.

Wat is een Conversational specialist?

Twan Hurkmans is binnen het label Greenhouse Group Conversational actief als Conversational Specialist. Als Conversational Specialist draagt hij bij aan de inzet van messaging apps, voice search en voice enabled devices zoals Google Home en Amazon Alexa. Hij heeft op onder andere op Digital Wednesday en Search Marketing Thursday gesproken over de mogelijkheden en toekomst van conversational.

Dutch Search Awards

In 2016 heeft Blue Mango Interactive 3 Dutch Search Awards gewonnen. Namelijk: Beste gebruik van Search in Finance (Ditzo), Beste PPC campagne (Vodafone) en Beste Agency Large. Hiermee werd Blue Mango Interactive bestempeld als dé grote winnaar van de eerste editie van de Dutch Search Awards.

In 2017 heeft Greenhouse Group zelfs 4 Dutch Search Awards gewonnen. Namelijk: Beste Search in Retail (Saniweb), Beste Search in Automotive (Audi Nederland), Beste Lokale campagne (Randstad), Beste Bing campagne (Staatsloterij) en Beste Agency Large (Blue Mango Interactive).

Blue Mango Interactive

Blue Mango Interactive is een online marketingbureau gevestigd in Eindhoven. Hier zetten meer dan 200 online marketing geeks zich dagelijks in om het maximale resultaat te behalen voor haar klanten aan de hand van de drie kernwaarden: innovation, dedication en fun.

Ook werken voor het tofste bedrijf van Nederland om zo collega’s te worden van Twan Hurkmans? Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Wil je contact leggen met Twan?